Откакто се срещат на снимачната площадка на култовия филм Титаник, Кейт

...
Откакто се срещат на снимачната площадка на култовия филм Титаник, Кейт
Коментари Харесай

Те разкриха тайната на 25-годишната си дълбока връзка

Откакто се срещат на снимачната площадка на паметния филм " Титаник ", Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо не стопират да култивират другарството си, като актрисата е правила няколко разкрития по тематиката през годините.

Наскоро Кейт Уинслет разяснява дългогодишното си другарство с Леонардо ди Каприо в " Титаник: Истории от сърцето " (Titanic: Stories from the Heart), пише Entertainment Tonight.

Въпреки че двойката от време на време се е забелязвана на алените килими на кинопремиери и други събития, свързани със седмото изкуство, те рядко разкриват специфичната си връзка.

Почти 25 години след излизането на " Титаник " по кината Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са толкоз близки, колкото в никакъв случай до момента. Тайната на тяхното другарство? Отделят време, с цел да се обадят един на различен.

" Няма неща от рода на " Чакай, ще ти се обадя на следващия ден " - изяснява актрисата. " Това с случва неотложно. И това в действителност е нещо ". Тя добави: " Да имаш другарства, които те свързват, и тази обща история, е извънредно. "

" Невероятно е да погледнеш обратно и да си помислиш за това ", спомня си Кейт Уинслет за срещата си с артиста, по време на която двамата " си допаднали незабавно ", упорства тя.

" Яростно умна " и " доста, доста любопитна ", тя си спомня срещата си с 22-годишния юноша, който тя разказа като " някаква неразбория от дълги, кльощави, разхвърляни крака ", написа още БГНЕС.

" Той беше доста свободен в себе си и имаше една искряща сила, която беше в действителност магнетична. Спомням си, че си помислих: " О, това ще бъде занимателно! " - споделя още 48-годишната актриса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР